bener

  Najava: Nedjelja Caritasa

  U nedjelju 17. prosinca u Gospiću svečanim misnim slavljem u katedrali Navještenja BDM obilježit će se nedjelja Caritasa. Misu u 10 sati predvodit će gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić. Nakon svete mise biskup Križić susret će se sa siromašnima i najpotrebnijima s područja Gospićko-senjske biskupije.

  E-mail

  Najava: "Karolu s ljubavlju" - u gospićkom kinu Korzo

  karolu s ljubavljuNajava uz informacije u vezi filma 'Karolu s ljubavlju' i knjige 'Rođen sam u Wadowicama' koji će biti predstavljeni u kinu Korzo u Gospiću u ponedjeljak, 16.listopada u 19,30.

  Dokumentarni film 'Karolu s ljubavlju' traje 30 minuta, sniman je u Poljskoj, na mjestima važnim za život Karola Wojtyle, pape Ivana Pavla II.. Na međunarodnom festivalu kršćanskog filma 'Magnificat 2015' održanom u Bjelorusiji autor Domagoj Pejić dobio je priznanje organizatora jer je film - kako piše na priznanju - 'rađen s osobitom ljubavlju prema svetom Ivanu Pavlu II'.

  Continue Reading

  E-mail

  Najava: Božićno primanje karlovačkog župana za predstavnike Crkve

  Karlovac, 11. pro. 17.

  U ponedjeljak 18. prosinca karlovački župan Damir Jelić organizira u 10 sati božićno primanje za predstavnike Katoličke Crkve s prostora Karlovačke županije, odnosno za dekane i biskupe čije biskupije se nalaze u županiji a to su Zagrebačka nadbiskupija, Gospićko-senjska i Sisačka biskupija. Očekuje se dolazak pomoćnog biskupa Zagrebačkog Ivana Šaška te svih dekana.

  E-mail

  Raspored misa za polnoćku i na Božić u katedrali i konkatedrali

  U katedrali Navještenja BDM u Gospiću na Badnjak, 24. prosinca, misu polnoćku u 23 sata predvodit će biskup u miru mons. dr. Mile Bogović. 
  Na svetkovinu Rođenja Gospodnjega, 25. prosinca, svečanu svetu misu u 10 sati predvodit će gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić.

  U konkatedrali Uznesenja BDM u Senju na Badnjak, 24. prosinca, svečanu misu polnoćku predvodit će gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić, dok na svetkovinu Rođenja Gospodnjega, 25. prosinca, svečanu svetu misu u 10 sati predvodit će gospićko-senjski biskup u miru mons. dr. Mile Bogović.

  E-mail

  CookiesAccept