Održana tribina: “40 dana za život”

Četvrtak, 15. 2. 2018.

Na tribini je bilo prisutno 40ak vjernika, među njima i tri svećenika naše biskupije, koji su sa zanimanjem slušali kakva je čudesa Gospodin napravio kroz Inicijativu u svijetu i u Hrvatskoj. Inicijativa u Hrvatskoj postoji već četiri i pol godine. Gospođa Milković svjedočila je i govorila o spašenim životima kojih je u Hrvatskoj 47 za koje znamo u tom vremenu, o obraćenju majki i očeva koji nose rane pobačaja, o obraćenju medicinskog osoblja i o tome kako ova Inicijativa utječe na to da se tema pobačaja, koja je bila veliki tabu u našem društvu, stavlja u javni diskurs, te o njoj govori sve više ljudi.

„Tijekom ove kampanje pozivamo vjernike da razmisle o vrijednosti svakog ljudskog života i to riječima: Ove korizme… što ćeš TI učiniti za sebe i za druge? Vjerujemo da će ova korizmena kampanja biti blagoslovljena svakim blagoslovom, ne samo za nerođene i njihove majke i očeve, već za svakog onog tko se odvaži doći pred bolnicu ili dom zdravlja u svome gradu i hrabro stati uz nerođene.“, rekla je Petra Milković, nacionalna voditeljica ove kampanje.

Nakon predavanja, vjernici u publici postavlalii su pitanja gostima, a posebno su ih zanimali tehnički detalji i što je sve potrebno kako bi se Inicijativa organiziralau našoj župi, a potom moglo ustati za nerođene i ispred gospićke bolnice.

Učini nešto za sebe i za druge ove korizme i spasi život tamo gdje živiš!

gs tribina za zivot

gs tribina za zivot2

gs tribina za zivot3

  Vijesti - Sve