IMENOVANJA, RAZRJEŠENJA I PREMJEŠTAJI SVEĆENIKA U GOSPIĆKO-SENJSKOJ BISKUPIJI - 2017.

Srijeda, 5. 7. 2017.

-vlč. Mario Vazgeč razriješen je službe župnika župe Sv. Antuna Padovanskog u Krasnu i upravitelja excurrendo župe Gospe Karmelske u Kuterevu, te čuvara Svetišta Gospe Krasnarske u Krasnu i imenovan je župnikom katedralne župe Navještenja BDM u Gospiću (89/2017).

-mons. Marijan Ožura razriješen je dužnosti župnika župe Uznesenja BDM u Cetingradu i umirovljuje se (90/2017).

-vlč. Stanko Smiljanić razriješen je službe upravitelja župe Sv. Ilije u Sincu i excurrendo župa Sv. Mihovila u Ramljanima i Sv. Krunice u Čanku i imenovan je župnikom župe Uznesenja BDM u Cetingradu (91/2017).

-vlč. Andrija Kekić razriješen je službe upravitelja župe Sv. Jelene Križarice u Rakovici i imenovan je župnikom župe Sv. Ilije u Sincu i excurrendo župa Sv. Mihovila u Ramljanima i Sv. Krunice u Čanku (92/2017).

-don Goran Antunović, SDB, imenovan je upraviteljem župe Sv. Jelene Križarice u Rakovici (93/2017).

-vlč. Mile Šajfar razriješen je službe župnika župe Sv. Antuna Padovanskog u Drežnik Gradu i excurrendo župe Uzvišenja Sv. Križa u Vagancu i imenovan je župnikom župe Uzvišenja Sv. Križa u Perušiću i excurrendo župe Sv. Nikole biskupa u Kaluđerovcu (94/2017).

-vlč. Ivan Hodak razriješen je službe župnika u župama Sv. Antun Padovanski u G. Kosinju i Sv. Ivan Krstitelj u D. Kosinju (83/2017) i imenovan je župnikom župe Sv. Antuna Padovanskog u Drežnik Gradu i excurrendo župe Uzvišenja Sv. Križa u Vagancu (95/2017).

-vlč. Pero Jurčević, mladomisnik, imenovan je župnikom u župama Sv. Antun Padovanski u G. Kosinju i Sv. Ivan Krstitelj u D. Kosinju (84/2017).

  Vijesti - Sve